dimecres, 1 de setembre del 2021

08.- Dia 30 d'octubre celebrarem el Dia de la Justícia de Pau de Catalunya

 



DIA DE LA JUSTÍCIA DE PAU A CATALUNYA 2021 -

Associació Catalana en pro de la Justícia.





Foto Medalla d'honor.jpgEm plau informar-te que el pròxim dia 30 d’octubre celebrarem el Dia de la Justícia de Pau a Catalunya.

 

En el decurs de l’acte es lliuraran les distincions de l’Associació Catalana en pro de la Justícia instituïdes per premiar el mèrit i l’antiguitat dels socis i persones i institucions que hagin contribuït al desenvolupament de la Justícia de Pau.

 

Està prevista l’assistència de personalitats del món polític, jurídic i judicial, entre elles l’Honorable Consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

 

El lliurament de les distincions tindrà lloc a l’Hotel Resort Estival ElDorado de Cambrils a les 13.00 h. Seguidament hi haurà un dinar de germanor al mateix complex.

 

Es seguiran els protocols i normativa vigent segons indiquin les autoritats sanitàries en relació amb les mesures preventives i organitzatives per tal de prevenir el risc de contagi del coronavirus SARS-Cov-2.

 

 


Aquest acte queda subjecte a l’evolució de la pandèmia i les recomanacions de les autoritats sanitàries.


 

 

Amb el suport de:

 

Departament de Justícia.jpg            logo diputacio tarragona.jpg                    Ajuntament_Cambrils-1.jpg                   logo camara.png

 

 

 

Secretària Habilitada.

http://www.acpj.cat

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada